Mitsubishi Tilburg

Denkt u erover na om een Mitsubishi aan te schaffen? In omgeving Tilburg moet u dan bij Autobedrijf Van de Wouw zijn. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar bekend met het merk Mitsubishi. Komt u uit Tilburg, Berkel-Enschot, de Reeshof, Udenhout of omgeving dan kunt u bij Autobedrijf Van de Wouw terecht. Met een Mitsubishi haalt u een top-auto in huis.

Deze Japanse auto’s hebben namelijk een prima rijcomfort en staan bekend als zeer betrouwbaar. U vindt bij ons verschillende soorten modellen zoals de Outlander of Eclipse Cross. Onze auto’s zijn altijd scherp geprijsd.

Specialist

Autobedrijf Van de Wouw is een echte Mitsubishi-specialist. Wij kunnen u alles vertellen over dit Japanse merk. Bent u op zoek naar een nieuwe Mitsubishi en weet u nog niet precies welk model het beste bij uw situatie past? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag. Of u nu meer wilt weten over het rijcomfort, het vermogen onder de motorkap of extra opties, wij vertellen u er alles over. U kunt altijd een proefrit maken om te ervaren hoe het is om in een Mitsubishi te rijden. In Tilburg en omgeving kunt u terecht bij Autobedrijf Van de Wouw.

Veel voordelen

Mitsubishi is al jarenlang helemaal ingeburgerd in Nederland. Er zijn dan ook al veel trouwe Mitsubishi-rijders. En dat is niet gek, deze auto heeft namelijk veel voordelen. Het zijn betrouwbare auto’s, de gebruikskosten zijn laag en het rijcomfort is ook nog eens erg hoog. En met een fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u veel zorgeloze kilometers. En ook het uiterlijk mag er zijn. In een Mitsubishi mag u gezien worden. Het is kortom genieten in een Mitsubishi. In Tilburg laten wij u graag zien wat deze auto allemaal in huis heeft.

Over ons

Autobedrijf Van de Wouw is een echt familiebedrijf. Eerlijk, nuchter, duidelijk, vriendelijk en oplossingsgericht zijn onze kernwaarden. Maar bovendien staat vakmanschap voorop. Service en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Wij hebben dan ook een vaste en trouwe klantenkring opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor nieuwe Mitsubishi’s en occasions. En in onze goed uitgeruste werkplaats staan we graag voor u klaar als er iets gerepareerd moet worden. Maar ook voor de APK-keuring kunt u bij ons in de garage terecht. Daarnaast bieden wij het Auto Onderhoud Plan. Uw auto is dan altijd goed onderhouden en u krijgt nooit meer hoge rekeningen voor onderhoud.

Contact

Kom gerust naar onze Mitsubishi showroom. In Tilburg en omgeving zijn wij namelijk het vertrouwde adres als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto. Neem gerust contact op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

 

maak een afspraak

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons