Mitsubishi Outlander Waalwijk

      

 

De Mitsubishi Outlander wordt in Waalwijk en omstreken veel verkocht. Autobedrijf Van de Wouw is dan ook erg trots dat het officiële dealer is van Mitsubishi. Bij ons vindt u veel modellen.

U kunt bij ons terecht voor een fonkelnieuwe auto of een uitstekende occasion. Ook houden we regelmatig acties en zijn al onze auto’s scherp geprijsd.
Daarnaast staan wij altijd klaar met deskundig advies. Dus als u kennis wilt maken met een Mitsubishi Outlander, dan is in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand bij Autobedrijf Van de Wouw het juiste adres.

Veel sterke punten

De Outlander is een erg populair model van Mitsubishi en heeft al veel verkoopsuccessen behaald. Wereldwijd zijn er meer dan 1 miljoen van verkocht.
De sterke punten van de Outlander zijn de royale ruimte in de auto, de zeer complete uitrusting en het hoge trekvermogen. En ook onder de motorkap heeft dit model veel power.
Wilt u zuinig rijden? Kies dan voor de Outlander PHEV, de plug-in hybride variant. Wilt u meer weten over de voordelen van een Mitsubishi Outlander?
Kom dan in Waalwijk langs in onze showroom en we laten u graag meer zien. Maak dan direct een proefrit om te ervaren hoe het is om in een Outlander te rijden.
U zult zeker overtuigd raken van de kwaliteiten van deze auto.

Specialist

Sinds 1983 is Autobedrijf van de Wouw een erkend Mitsubishi-dealer.
Ondertussen zijn we een paar decennia verder, zijn showroom en bedrijf verhuisd naar Waalwijk maar is Mitsubishi nog altijd ons favoriete merk.
De auto is namelijk betrouwbaar, net als ons. Daarnaast hebben we vakmanschap, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
In onze goed uitgeruste werkplaats staan onze deskundige medewerkers graag voor u klaar als er iets gerepareerd moet worden. Maar ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht.

Ervaring

Autobedrijf Van de Wouw helpt klanten die op zoek zijn naar een Mitsubishi Outlander graag in Waalwijk. Heeft u meer interesse in een kleiner model?
Ook dan adviseren we u graag. We hebben de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd in het matchen van de juiste auto bij de juiste nieuwe eigenaar.
Elk type auto van Mitsubishi heeft specifieke voordelen, en natuurlijk hebben ze allemaal de geavanceerde Japanse techniek onder de motorkap.
En met het moderne design zien de auto’s er ook nog eens goed uit.

Contact

Als u een Mitsubishi Outlander zoekt, kom dan in Waalwijk kijken in onze moderne showroom. Of neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

 

proefrit aanvragen

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons