Mitsubishi kopen Waalwijk

Denkt u erover na om een Mitsubishi te kopen? In Waalwijk is Autobedrijf Van de Wouw de specialist op het gebied van Mitsubishi. Of u nu op zoek bent naar een fonkelnieuwe auto of een occasion, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al meer dan een kwart eeuw de (officiële) dealer om een Mitsubishi te kopen in Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle en Loon op Zand. Een Mitsubishi heeft veel voordelen. Het zijn betrouwbare auto’s met een hoog rijcomfort. Daarnaast vindt u bij ons regelmatig acties.

Specialist

Als u een echte Mitsubishi-specialist zoekt, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Bent u op zoek naar een Mitsubishi en weet u nog niet precies welk model het beste bij uw situatie past? Of u beter voor een vierwielaandrijver of een kleiner model kunt gaan? Onze medewerkers geven u graag advies. Ze weten op alle vragen wel een antwoord. Of u nu meer wilt weten over het vermogen onder de motorkap, de trekkracht van de auto of extra opties, wij vertellen u er alles over. U kunt altijd een persoonlijke afspraak maken. Als u een Mitsubishi wilt kopen bij een vertrouwd adres in Waalwijk en omstreken, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn.

Genieten

Mitsubishi heeft zich inmiddels al lang bewezen als een betrouwbare auto. Alle auto’s hebben namelijk een paar dingen gemeen: ze laten je niet in de steek, de gebruikskosten zijn laag en het rijcomfort is erg hoog. En met een fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u veel zorgeloze kilometers. Ook het design van deze Japanse auto mag er zijn. In een auto van Mitsubishi mag u gezien worden. Als u een Mitsubishi wilt kopen in Waalwijk, kunt u gerust langskomen voor een proefrit.

Over ons

Autobedrijf Van de Wouw is een echt familiebedrijf waar vakmanschap voorop staat. Ook service en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Autobedrijf Van de Wouw is sinds 1983 erkend dealer van het Japanse merk Mitsubishi. Door jarenlange ervaring zijn we helemaal vertrouwd met dit populaire merk. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte Mitsubishi’s. En in onze goed uitgeruste werkplaats staan we graag voor u klaar als er iets gerepareerd moet worden. Maar ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht.

Contact

Als u een Mitsubishi wilt kopen kom dan in Waalwijk kijken in onze moderne showroom. Of neem contact voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

 

maak een afspraak

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons