Mitsubishi kopen Tilburg

 

Bent u van plan om een Mitsubishi te kopen? In Tilburg is Autobedrijf Van de Wouw de specialist. Of u nu een fonkelnieuwe auto of een occasion zoekt, bij ons bent u aan het goede adres. Wij zijn namelijk al meer dan 25 jaar bekend met het merk Mitsubishi. Voor het kopen in Tilburg, Berkel-Enschot, de Reeshof, Udenhout en omstreken kunt u bij ons terecht. Mitsubishi heeft inmiddels al veel fans in Nederland. En dat is ook niet gek, deze auto laat u zelden in de steek en rijdt ook nog eens erg prettig. In een Mitsubishi mag je daarnaast gezien worden.

De enige echte specialist

Autobedrijf Van de Wouw is de enige echte specialist op het gebied van Mitsubishi. Wilt u er een kopen in omgeving Tilburg? Dan moet u bij ons zijn. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar met goed advies. Welk model past het beste bij uw situatie? En wat vindt u belangrijk bij een auto? Wij kunnen op al uw vragen antwoord geven. Of u nu meer wilt weten over het vermogen onder de motorkap, de trekkracht van de auto of extra opties, wij kunnen u verder helpen. Wilt u rustig rondkijken? Maak dan een persoonlijke afspraak. Of boek via onze website direct een gratis proefrit. Als u een Mitsubishi wilt kopen bij een vertrouwd adres voor Tilburg en omstreken, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn.

Bewezen

Mitsubishi heeft zich inmiddels al lang bewezen als een betrouwbare auto. En met een fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u veel zorgeloze kilometers op de weg. Ook het design van deze Japanse auto ziet er prima uit. In een auto van Mitsubishi mag u dan ook gezien worden. Dat kunnen velen Mitsubishi-fans beamen.

Over ons

Autobedrijf Van de Wouw is een echt familiebedrijf waar vakmanschap voorop staat. Het bedrijf is inmiddels in handen van de tweede generatie. Ook service en kwaliteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Door jarenlange ervaring zijn we helemaal vertrouwd met Mitsubishi. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte Mitsubishi’s. Ze zijn ook nog eens altijd scherp geprijsd. En in onze goed uitgeruste werkplaats staan we graag voor u klaar als er iets gerepareerd moet worden. Maar ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht.

Contact

Als u een Mitsubishi wilt kopen in omgeving Tilburg, kom dan in Waalwijk kijken in onze moderne showroom. Of neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

 

maak een afspraak

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons