Mitsubishi kopen Den Bosch

 

Bent u van plan om een Mitsubishi te kopen? In Den Bosch is Autobedrijf Van de Wouw het aangewezen adres. Wij mogen ons namelijk al ruim een kwart eeuw erkend dealer noemen van Mitsubishi. Of u nu op zoek bent naar een fonkelnieuwe auto of een occasion, bij ons vindt u de juiste auto. Een Mitsubishi staat bekend om het rijcomfort en de betrouwbaarheid. Deze auto laat u zelden in de steek. Dus als u een Mitsubishi wilt kopen in Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen of Vught moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn.

Specialist

Als u een echte Mitsubishi-specialist zoekt, bent u bij Autobedrijf Van de Wouw aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring met dit merk, kunnen we u te allen tijde goed adviseren. Bent u op zoek naar een Mitsubishi en weet u nog niet precies welk model het beste bij uw situatie past?  Twijfelt u tussen een plug-in hybride of een SUV? Of zoekt u juist een wat kleiner model dat fijn op de weg ligt? Onze medewerkers geven u graag advies. Ze weten alles te vertellen over de verschillende modellen en hun kenmerken. Of u nu meer wilt weten over het vermogen onder de motorkap, de trekkracht van de auto of extra opties, wij vertellen u er alles over. U kunt altijd een persoonlijke afspraak maken. Als u een Mitsubishi wilt kopen in de omgeving van Den Bosch, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn.

Genieten

Veel autorijders hebben Mitsubishi al in hun hart gesloten. En dat is ook niet gek, met een Mitsubishi kiest u voor zekerheid, lage gebruikskosten en een hoog rijcomfort. En daarnaast ziet deze Japanse auto er ook nog eens erg strak uit. Met een fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u veel zorgeloze kilometers. In een auto van Mitsubishi mag u gezien worden. Als u een Mitsubishi wilt kopen of een proefrit wilt maken, kunt u gerust langskomen. Of maak alvast een persoonlijke afspraak.

Over ons

Autobedrijf Van de Wouw is een echt familiebedrijf waar vakmanschap voorop staat. Ook service en kwaliteit zijn bij ons niet weg te denken. Wij zijn sinds 1983 erkend dealer van het Japanse merk Mitsubishi. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte Mitsubishi’s. En in onze goed uitgeruste werkplaats staan we graag voor u klaar als er iets gerepareerd moet worden. Maar ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht.

Contact

Als u een Mitsubishi wilt kopen in omgeving Den Bosch, kom dan in Waalwijk kijken in onze moderne showroom. Of neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

 

maak een afspraak

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons