Mitsubishi Den Bosch

 

Een Mitsubishi kopen in omgeving Den Bosch is nog nooit zo eenvoudig geweest. U hoeft namelijk maar op een adres te zijn. Bij Autobedrijf Van de Wouw vindt u altijd een geschikte auto. Wij hebben verschillende modellen van Mitsubishi voor mensen uit Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen en Vught. Wij zijn al ruim vijfentwintig jaar een belangrijke dealer van dit merk in de regio. U vindt bij ons altijd de nieuwste modellen, uitstekende occasions en scherpe acties. Kom gerust eens langs in onze moderne showroom.

Specialist

Als u een echte specialist op het gebied van Mitsubishi zoekt, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn. Wij geven u deskundig advies en laten u graag kennismaken met dit betrouwbare Japanse merk. Bent u op zoek naar een Mitsubishi en weet u nog niet precies welk model het beste bij uw situatie past? Neigt u naar een SUV of juist meer naar een kleiner model? En denkt u erover na om elektrisch te gaan rijden? Onze medewerkers geven u graag advies. Of u nu meer wilt weten over het vermogen onder de motorkap, de trekkracht van de auto of extra opties. U kunt altijd een persoonlijke afspraak maken. Dan hebben we alle tijd voor u. Als u een Mitsubishi wilt kopen bij een vertrouwd adres in Den Bosch en omstreken, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn.

Genieten

Mitsubishi heeft zich op de Nederlandse markt al lang bewezen als een betrouwbare auto. Een Mitsubishi laat je niet in de steek. Daarnaast zijn de gebruikskosten laag en het rijcomfort erg hoog. En met een fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u veel zorgeloze kilometers. Ook het design van deze Japanse auto ziet er modern uit. In een auto van Mitsubishi mag u gezien worden. Wilt u het zelf ervaren? Kom dan gerust langs voor een proefrit.

Over ons

Autobedrijf Van de Wouw is al ruim vijfentwintig jaar specialist op het gebied van Mitsubishi. We zijn een erg klantgericht bedrijf en hebben kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. We streven altijd naar een goed contact, een tevreden klant en we doen er alles aan om het zo goedkoop mogelijk te houden. U kunt bij ons terecht voor de nieuwste modellen, occasions maar ook voor onderhoudswerkzaamheden.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een Mitsubishi in omgeving Den Bosch, kom dan kijken in onze moderne showroom. Of neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

 

maak een afspraak

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons