Mitsubishi dealer Waalwijk

 

Voor een erkende Mitsubishi dealer in Waalwijk, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn. Wij zijn al meer dan een kwart eeuw de vooraanstaande Mitsubishi dealer voor Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand en omstreken. Als geen ander kunnen we ondersteuning bieden aan liefhebbers van dit Japanse merk. Maar ook als u nog niet bekend bent met Mitsubishi, laten we u graag de sterke punten van dit merk zien en ervaren.

Specialist

Autobedrijf van de Wouw begon in 1983 als Mitsubishi dealer voor klanten uit Waalwijk en omgeving. Om precies te zijn boden we eerst Mitsubishi’s aan vanuit het bedrijf in Kaatsheuvel. Ondertussen zijn we een paar decennia verder, zijn showroom en bedrijf verhuisd naar de autoboulevard in Waalwijk en is de Mitsubishi nog altijd ons paradepaardje. Kom gerust eens kijken in onze moderne showroom.

Ervaring

Autobedrijf Van de Wouw helpt Mitsubishi-klanten graag en goed. We hebben de afgelopen jaren ruime ervaring opgebouwd in het matchen van de juiste auto bij de juiste nieuwe eigenaar. Of u nu een stoere terreinwagen zoekt, of een kleiner model, wij kunnen u altijd adviseren. U vindt bij ons zowel de nieuwste modellen als occasions. Altijd tegen een scherpe prijs. Elk type auto van Mitsubishi heeft specifieke voordelen, en natuurlijk hebben ze allemaal de geavanceerde Japanse techniek en een no-nonsense design.

Betrouwbaar

Mitsubishi staat bekend als zeer betrouwbaar. Deze auto laat u dan ook niet snel in de steek. Maar er zijn nog meer voordelen. Wat te denken van erg lage gebruikskosten en een hoog rijcomfort? Als u eenmaal een Mitsubishi gewend bent, wilt u niets anders meer. En met een fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u veel zorgeloze kilometers. Ook het design van een Mitsubishi ziet er schitterend uit. Bent u geïnteresseerd? Houd dan de Mitsubishi acties in de gaten.

Over ons

Autobedrijf Van de Wouw is in handen van de tweede generatie en is dan ook een echt familiebedrijf. Het bedrijf heeft vakmanschap, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom mag Autobedrijf Van de Wouw zich sinds 1983 trotse dealer van het Japanse merk Mitsubishi noemen. Door jarenlange ervaring zijn we helemaal vertrouwd met dit merk. In onze werkplaats staan onze deskundige medewerkers graag voor u klaar als er iets gerepareerd moet worden. Maar ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht.

Contact

Als u een betrouwbare Mitsubishi dealer zoekt, kom dan in Waalwijk kijken in onze moderne showroom. Of neem contact voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.

 

maak een afspraak

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons