Mitsubishi actie Waalwijk

 

Voor de beste Mitsubishi actie in Waalwijk en omgeving moet u bij Autobedrijf Van de
Wouw zijn. Bij ons vindt u altijd actiemodellen van dit Japanse merk. Want wij zijn namelijk specialist op het gebied van Mitsubishi. Of u nu een nieuwe auto zoekt of een uitstekende occasion, bij Autobedrijf Van de Wouw bent u aan het goede adres. Wij zijn namelijk al meer dan een kwart eeuw de officiële dealer van Mitsubishi. Daarom vindt u bij ons regelmatig een Mitsubishi actie. In zowel Waalwijk, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle als Loon op Zand. Maak kennis met de betrouwbaarheid, het unieke design en het hoge rijcomfort van een Mitsubishi.

Specialist

Autobedrijf Van de Wouw is al jaren een echte Mitsubishi-specialist. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met dit populaire Japanse merk en kunnen u alles vertellen over de ins en outs van deze auto. Bent u op zoek naar een Mitsubishi en weet u nog niet precies welk model het beste bij uw situatie past? Of wilt u meer weten over de Mitsubishi actie? Kom dan langs in Waalwijk. Wij hebben een prachtige moderne showroom waar u verschillende modellen kunt zien. Ook mag u altijd een proefrit maken om te ervaren hoe het is om in een Mitsubishi te rijden. U kunt altijd een persoonlijke afspraak maken. Als u een Mitsubishi wilt kopen bij een vertrouwd adres, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn.

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid, daar staat Mitsubishi om bekend. Deze auto laat u niet snel in de steek. Daarnaast zijn de gebruikskosten erg laag en is het rijcomfort prettig. En met een fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u veel zorgeloze kilometers. Ook het design van een Mitsubishi mag er zijn. Bent u geïnteresseerd? Houd dan de Mitsubishi actie in de gaten. In Waalwijk heten we u graag welkom.

Over ons

Autobedrijf Van de Wouw is in handen van de tweede generatie en is dan ook een echt familiebedrijf. Vakmanschap, service en kwaliteit hebben we hoog in het vaandel staan. Autobedrijf Van de Wouw mag zich sinds 1983 trotse dealer van het Japanse merk Mitsubishi noemen. Door jarenlange ervaring zijn we helemaal vertrouwd met dit populaire merk. In onze goed uitgeruste werkplaats staan we graag voor u klaar als er iets gerepareerd moet worden. Maar ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht.

Contact

Als u een Mitsubishi wilt kopen kom dan in Waalwijk kijken in onze moderne showroom. Of neem contact voor meer informatie of een persoonlijke afspraak. Wij heten u graag welkom.

 

maak een afspraak

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons