Mitsubishi actie Tilburg

Op zoek naar een goede Mitsubishi actie? In Tilburg en omgeving is Autobedrijf Van de Wouw de specialist op het gebied van Mitsubishi. Bij ons vindt u altijd scherpe acties. Of u nu een nieuwe auto zoekt of een goede occasion, bij Autobedrijf Van de Wouw bent u altijd aan het goede adres. Wij zijn namelijk al ruim vijfentwintig jaar bekend met het merk Mitsubishi. Daarom kunnen wij u regelmatig een scherpe Mitsubishi actie bieden. Of u nu in Tilburg, Berkel-Enschot, de Reeshof en Udenhout woont. Maak dus snel kennis met de betrouwbaarheid, het unieke design en het hoge rijcomfort van een Mitsubishi.

Specialist

Als u op zoek bent naar een echte specialist op het gebied van Mitsubishi, moet u bij Autobedrijf Van de Wouw zijn. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring met dit populaire Japanse merk en kunnen u alles vertellen over de goede kenmerken van deze auto. Ook als u nog niet bekend bent met Mitsubishi en u graag meer wilt weten over de verschillende modellen, bent u bij ons aan het goede adres. Of wilt u meer weten over de Mitsubishi actie die we hebben? In Tilburg en omgeving weten klanten ons altijd goed te vinden. Wij hebben een prachtige moderne showroom in Waalwijk waar u verschillende modellen kunt zien. Ook mag u altijd een proefrit maken om te ervaren hoe het is om in een Mitsubishi te rijden. Maak een persoonlijke afspraak zodat we alle tijd voor u hebben.

Betrouwbaar

Een Mitsubishi laat u niet snel in de steek. Het is een van de meest betrouwbare auto’s. En de gebruikskosten zijn ook nog eens erg laag. En met een fabrieksgarantie van maar liefst vijf jaar garanderen wij u veel zorgeloze kilometers. Een Mitsubishi is daarnaast ook nog eens een lust voor het oog. Je mag in deze auto zeker gezien worden.

Over ons

Al ruim een kwart eeuw zijn wij bekend met het merk Mitsubishi. Daarnaast zijn we een echt familiebedrijf waar kwaliteit en vakmanschap nog hoog in het vaandel staan. Ook service en klantvriendelijkheid vinden we erg belangrijk. In onze goed uitgeruste werkplaats staan we graag voor u klaar als er iets gerepareerd moet worden. Maar ook voor de jaarlijkse APK-keuring kunt u bij ons terecht.

Contact

Als u meer wilt weten over onze Mitsubishi actie in omgeving Tilburg, kom dan gerust eens kijken in onze moderne showroom. Of neem contact op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak. Wij heten u graag welkom.

 

maak een afspraak

 

INTERESSE IN PRIVATE LEASE?

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?

PROEFRIT AANVRAGEN

CONTACT OPNEMEN

Mitsubishi Van de Wouw

Een nieuwe Mitsubishi koopt u natuurlijk bij Autobedrijf van de Wouw B.V..
Want of uw voorkeur nu uitgaat naar de SPACE STAR, ASX,  de nieuwe ASX, OUTLANDER OUTLANDER PHEV of ECLIPSE CROSS. Autobedrijf van de Wouw B.V. biedt al deze modellen extra voordelig aan. Autobedrijf van de Wouw B.V. is de officiële dealer van Mitsubishi in Waalwijk en omstreken.

Mitsubishi Waalwijk
Mitsubishi kopen Waalwijk
Mitshubishi actie Waalwijk
Mitsubishi dealer Waalwijk
Mitsubishi Eclipse Cross Waalwijk
Mitsubishi Outlander PHEV Waalwijk
Mitsubishi Tilburg
Mitsubishi kopen Tilburg
Mitsubishi actie Tilburg
Mitsubishi Space Star Waalwijk
Mitsubishi Outlander Waalwijk
Mitsubishi Den Bosch
Mitsubishi kopen Den Bosch
Mitsubishi ASX Waalwijk
Mitsubishi actie Den Bosch

CONTACTGEGEVENS

AUTOBEDRIJF VAN DE WOUW B.V.
Van Andelstraat 7
5141 PB Waalwijk
0416-651164
info@wouw.nl

OPENINGSTIJDEN

Showroom
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Werkplaats
maandag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur
zaterdag: op afspraak

Proefrit
Contact
Bel ons